Hlavní obsah

Voděodolný chytrý mobil od Panasoniku má vysoký výkon a kvalitní fotoaparát

Novinky, mif

Většina výrobců sází u nových modelů chytrých telefonů na vysoký výkon, velký dotykový displej, či stylový vzhled. Společnost Panasonic se však rozhodla pro zcela odlišný přístup – zákazníky láká na výborný fotoaparát a voděodolné tělo.

Článek

Novinka se jmenuje Panasonic Lumix Phone 101P a disponuje 13,2megapixelovým fotoaparátem s kvalitním CMOS snímačem. Nechybí ani vestavěný xenonový blesk. Díky tomu dokáže zastat prakticky všechny funkce digitálních kompaktů. Samozřejmostí je i možnost natáčet videa.

Ani co ostatních parametrů týče, není novinka žádné ořezávátko. Má dvoujádrový gigahertzový procesor, slot na paměťové karty a dotykový displej s úhlopříčkou čtyři palce a rozlišením 960 × 540 obrazových bodů.

Foto: Novinky

Panasonic Lumix Phone 101P

Navíc by měl být podle informací výrobce telefon Lumix Phone 101P voděodolný a měl by být vybaven vestavěným televizním tunerem. Nechybí ani výsuvná anténa pro co nejlepší příjem televizního signálu.

Kdy se Panasonic Lumix Phone 101P s operačním systém Android začne prodávat, zatím není známo. Jisté ani není, zda se telefon bude prodávat i v České republice a jaká bude případně jeho cena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám