Hlavní obsah

Vodafone zlevnil a zrychlil internet. Má to ale háček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímavou nabídku si pro své nefiremní zákazníky připravil Vodafone. Lidé mohou získat rychlejší internetové přípojky za poloviční ceny. Háček je ale v tom, že nabídka je časově omezena – využít ji lze pouze do konce května. Nižší cena nicméně uživatelům zůstane už napořád, slíbili zástupci operátora.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ilustrační foto

Článek

V minulosti jsme se mohli setkat s cenově zvýhodněnými nabídkami internetu prakticky u všech tuzemských operátorů. Háček byl ale v tom, že atraktivnější cenu si mohli lidé užívat zpravidla jen pár měsíců, následně se nabídka vrátila na klasické ceníkové ceny.

Právě v tom se ale aktuální nabídka Vodafonu zavedeným praktikám vymyká. Časově je nabídka omezena pouze na objednání – pokud lidé učiní objednávku před 31. květnem, získají zlevněné přípojky napořád.

Odesílání dat přes pevnou linku citelně zrychlí

Internet a PC

Například linka s rychlostí 300 Mb/s vyjde na 392 Kč místo původních 559 Kč, což představuje slevu 30 %. Lidé musí sice platit 70 Kč za měsíční pronájem modemu, ale to platilo i při starých cenách.

Ještě výhodnější je 1 Gb/s přípojka, kterou je možné aktuálně pořídit za 450 Kč. Původně přitom stála 899 Kč. V tomto případě je však zapotřebí rychlejší modem, jehož pronájem stojí 100 Kč.

Foto: archív operátora

Nabídka zlevněného internetu od Vodafonu

S ohledem na cenu gigabitové přípojky není příliš zajímavá prostřední nabídka s rychlostí 500 Mb/s. Za tu totiž lidé zaplatí pouze o dvacet korun méně, tedy 430 Kč místo původních 859 Kč. V tomto případě se rozhodně vyplatí si připlatit.

Na stránkách Vodafonu je nicméně nutné ověřit, na jakou rychlost lidé skutečně ve svých domácnostech dosáhnou. Operátor ale slibuje, že nejrychlejší přípojka je k dispozici pro 1,4 milionu domácností a firem.

Jak bylo uvedeno již výše, nabídka je platná pouze do 31. května. Využít ji mohou noví i stávající zákazníci, u těch stávajících nicméně platí, že musí zvolit vyšší rychlost, než jakou měli doposud.

Reklama

Související články

Vodafone vypne 3G síť. Už na konci března

Definitivní tečku za 3G sítěmi, které se ve své době těšily nebývalé slávě, se rozhodla udělat společnost Vodafone. Ta již na konci měsíce jako první tuzemský...

Výběr článků

Načítám