Hlavní obsah

Příslušenství pro iPod a iPhone, které by vám nemělo chybět

Novinky, Miloslav Fišer

Již tento pátek 22. srpna bude v České republice oficiálně představen dlouho očekávaný iPhone 3G, který začnou prodávat mobilní operátoři T-Mobile, Vodafone i Telefónica O2. Již nyní však můžete v obchodech nalézt zajímavé příslušenství, které se hodí jak k novému iPhonu, tak k jeho starší verzi. Stranou nezůstane ani multimediální přehrávač iPod.

Článek

Po celém světě se na nový iPhone stály začátkem července neskutečné fronty. Podobné ohlasy čekají i všichni tři čeští operátoři, kteří uvedou nový iPhone 3G společně tento pátek 22. srpna.

:. Vyplatí se na iPhone čekat neskutečné fronty?! Video: Reuters

Jablíčková mánie výrobků od Applu ale nekončí pouze u samotného iPhonu. Především velká komunita uživatelů je hlavním z důvodů, proč na trhu nalezneme nesčetné množství nejrůznějšího příslušenství pro multimediální přehrávač iPod a komunikátor iPhone.

Klávesnice Razer ProType Ultraflat Multimedia

USB klávesnice od Razeru jako jediná na trhu integruje dokovací stanici pro velice populární multimediální přehrávač iPod. Součástí balení jsou hned dvě dokovací stanice z nichž první je kompatibilní s klasický 20GB a U2 Special edicí iPodů a druhá je pro 40GB iPod.

:. Razer ProType Ultraflat Multimedia Keyboard. Zdroj: Archiv

Razer ProType Ultraflat je klávesnice s celkem deseti programovatelnými klávesami s možností programování i normálních kláves. Programování je díky dodávanému softwaru hračkou. Součástí klávesnice jsou i populární multimediální klávesy s možností například regulace hlasitosti. Na klávesnici dále najdete dvojici USB portů pro snadné připojení například USB flash disku a audio výstup vodný pro sluchátka.

Reproduktory Logitech PureFi Anywhere 2

Speciální kompaktní stereoreproduktory s označením Logitech PureFi Anywhere 2 jsou zajímavým řešením pro poslech hudby u přehrávačů iPod či mobilního telefonu iPhone v domácím prostředí.

:. Logitech PureFi Anywhere 2. Zdroj: Archiv

Zvuk zajišťují 5,1 cm a 7,6 cm drivery a integrován je i akumulátor s výdrží až 10 hodin hraní na jedno nabití. Připojený přehrávač iPod nebo komunikátor iPhone můžete ovládat pomocí dálkového ovládání. Reproduktory lze připojit ke všem iPod přehrávačům s dock konektorem a iPhone telefonům.

Dokovací stanice Sony TDM-iP10

Sony TDM-iP10 je rozšiřující modul pro vybrané Hi-Fi přístroje stejnojmenného výrobce. Pomocí této dokovací stanice jednoduše přenesete hudbu z vašeho iPodu nebo iPhonu do reproduktorové soustavy. Stačí připojit k systému domácího kina nebo reprosoustavy, vložit přehrávač iPod do doku a můžete si vychutnat oblíbené skladby i filmy na domácím kině.

:. Sony TDM-iP10. Zdroj: Archiv

iPod Belkin Auto Kit

Zařízení iPod Belkin Auto Kitu umožňuje napájení iPodu nebo iPhonu z vašeho vozu pomocí cigaretového napáječe. Autokit Vám umožní napájení iPodu z cigaretového napáječe a navíc disponuje 3,5mm jack zdířkou pro propojení s Vaším autorádiem nebo např. sluchátky, kazetovým adaptérem a podobně.

:. iPod Belkin Auto Kit. Zdroj: Archiv

Reklama

Související témata:

Související články

Revoluční iPhone 3G vtrhne do Česka 22. srpna

Fenomén mezi mobilními telefony se začne prodávat měsíc po světové premiéře i v Česku. Mobilní operátoři T-Mobile, vodafone i Telefónica O2 začnou telefon...

Výběr článků

Načítám