Hlavní obsah

Nová vlajková loď Samsungu bude odhalena 14. března

Novinky, zgl

Návštěvníci, kteří se těšili, že Samsung ukáže na veletrhu Mobile World Congress nástupce chytrého telefonu Galaxy S III, mají smůlu. Zástupci firmy totiž novinku s pořadovým číslem čtyři odhalí až na vlastní akci v New Yorku v polovině března.

Foto: Samsung

Aktuálně prodávaný Samsung Galaxy S III

Článek

Informace o akci uvedli zástupci firmy na sociální síti Twitter. Konat se bude ve středu 14. března v 19 hodin (EST). Tisková konference bude živě přenášena prostřednictvím YouTube, žádné další podrobnosti Samsung nezveřejnil. Do připravované vlajkové lodi vkládá Samsung velké naděje.

Foto: Samsung

Pozvánka na odhalení chytrého telefonu Galaxy S IV

Předchozí model Galaxy S III se zapsal do historie jako jediný chytrý telefon, který dokázal pokořit v prodejích iPhone od Applu. Loni se jej ve třetím čtvrtletí prodalo 18 miliónů, zatímco jablečný smartphone skončil na druhém místě s 16,2 milióny prodaných kusů. [celá zpráva]

Galaxy S III je vybaven 4,8palcovým displejem s rozlišením 1280x720 obrazových bodů. Použita u něj byla technologie Super AMOLED, díky čemuž nabídne věrnější podání barev, lepší pozorovací úhly a dobrou čitelnost na slunci.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy SIII

Displej ale není to jediné, čím přístroj zaujme, stále totiž patří k těm nejvýkonnějším chytrým telefonům na trhu. Vybaven je čtyřjádrovým procesorem Exynos 4412, který pracuje na frekvenci 1400 MHz a k dispozici má 1024 MB operační paměti.

Trojku pohání operační systém Android. Zaujmout zákazníky se přístroj snaží také technologií S-Voice, která umožňuje prostřednictvím hlasu vyhledávat informace a komunikovat s přístrojem. Smart stay zase dokáže rozeznat, jakým způsobem přístroj používáte, a podle toho jej nastavit.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy SIII

Reklama

Výběr článků

Načítám