Hlavní obsah

Nejlepší mobily od Samsungu se ukážou na konci února

Novinky, Václav Toman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Samsung začala rozesílat pozvánky novinářům z různých koutů světa, ve kterých láká na svou akci v rámci největšího mobilního veletrhu MWC 2018. Je prakticky již jisté, že se na něm objeví nové vlajkové lodi tohoto výrobce.

Samsung Galaxy S8 a S8+Video: archív výrobce

 
Článek

O tom, že se nejlepší telefony Samsungu objeví právě na MWC, informovali zástupci jihokorejského elektronického gigantu už na veletrhu CES v americkém Las Vegas. [celá zpráva]

Tehdy ještě ale nikdo nevěděl, kdy oficiální premiéra proběhne. Nyní je již zřejmé, že se tak stane v neděli 25. února, tedy v předvečer samotného veletrhu MWC, jenž se mimochodem bude tradičně konat ve španělské Barceloně.

Pozvánka na představení nových vlajkových lodí Samsungu

Evan Blass na svém twitterovém účtu @evleaks, který již několikrát informoval o nových přístrojích ještě před jejich oficiální premiérou, navíc zveřejnil také datum zahájení prodeje. Na pultech obchodů by se nové vlajkové lodi s pořadovým číslem devět měly objevit 16. března, předobjednávky nicméně odstartují už zkraje prvního jarního měsíce.

Podle dřívějších informací by se obě novinky svým vzhledem měly velmi podobat aktuálně nabízeným top modelům. Výrobci se ale podle neoficiálních informací ještě více povedlo zmenšit rámečky okolo displeje tak, aby samotná dotyková plocha zabírala co možná největší prostor. Vylepšení se pravděpodobně dočká také výkon chystaných telefonů.

Foto: Richard Drew, ČTK/AP

Samsung Galaxy S8

Loňské vlajkové lodi Samsungu se prodávají ve dvou různých verzích. Obě přitom patří k tomu nejlepšímu, co je aktuálně na trhu k dispozici. Menší Galaxy S8 má 5,8palcový displej a větší verze S8+ 6,2palcový panel.

Více se o smartphonech Galaxy S8 a S8+ dozvíte v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Svým výkonem jsou obě osmičky tím nejlepším, co je nyní na pultech obchodů k dostání, přestože premiéru si odbyly již zkraje loňského roku.

Díky vysokému výkonu dokážou smartphony fungovat dokonce i podobně jako stolní počítač. Další novinkou je umělá inteligence zvaná Bixby. V podstatě jde o virtuálního asistenta, který je schopen s uživatelem prostřednictvím mobilu komunikovat a plnit jím zadané úkoly.

Foto: Richard Drew, ČTK/AP

Zleva: Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám