Hlavní obsah

Foťák, nebo mobil? Samsung odhalil Galaxy S4 zoom

Novinky, mif

Společnost Samsung představila další verzi své vlajkové lodi. Po kompaktním modelu Galaxy S4 mini se na trh chystá také verze s přídomkem zoom. Ta cílí především na uživatele, kteří kladou velký důraz na kvalitu fotografií.

Foto: Samsung

Galaxy S4 zoom

Článek

Samsung Galaxy S4 zoom je vybaven CMOS snímačem s rozlišením 16 MPx. Jako první na trhu nabízí desetinásobný optický zoom. Nechybí ani optická stabilizace obrazu či zabudovaný xenonový blesk.

Nechybějí ani pokročilé funkce, jako je například Dual Camera. Díky ní jsou oba fotoaparáty používány současně, a to i při natáčení videa. Podle jihokorejského elektronického giganta se tak už nebude stávat, že z momentek bude vynechána osoba, která je pořizuje.

Foto: Samsung

Galaxy S4 zoom

Co nejvyšší kvalitu fotografií pak zajišťuje technologie Drama Shot. Ta je schopna vytvořit kontinuální časosběrný záznam – během čtyř sekund dokáže zachytit až sto snímků. Uživatel si pak vybere ty nejlepší.

„Komunikace se stává stále vizuálnější a lidé touží zachytit a sdílet okamžiky, které prožívají, v nejvyšší možné kvalitě. Samostatný fotoaparát, který by nosili s sebou, ale často zabírá příliš mnoho místa nebo se prostě každému nechce s sebou stále nosit fotoaparát. Galaxy S4 zoom tuto situaci navždy mění,“ prohlásil šéf mobilní divize Samsungu JK Shin.

Foto: Samsung

Galaxy S4 zoom

Telefon pracuje s 1,5GHz dvoujádrovým procesorem, 1,5 GB operační paměti a 4,3palcovým displejem s rozlišením 960 x 540 obrazových bodů. K dispozici je dále 8GB úložný prostor, který je možné dále rozšiřovat prostřednictvím paměťových karet typu microSD.

Kdy se Galaxy S4 zoom objeví na tuzemském trhu, zatím zástupci společnosti Samsung neprozradili. Cena by se ale měla pohybovat okolo 17 000 Kč.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy S4

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám