Hlavní obsah

Vodafone nabídne neomezený internet napořád. Má to ale hodně drahý háček

• Aktualizováno
Novinky, mif

Vodafone se ve středu rozhodl zareagovat na letní akci T-Mobilu, v rámci níž mohou zákazníci získat balík neomezených dat ke svému tarifu zadarmo. Na rozdíl od růžového operátora však Vodafone nabídl místo časově omezené akce nové tarify s neomezeným datovým balíčkem. Snad jedinou vadou na kráse je nutnost vlastnit také internet na doma.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Ceny tarifů s neomezeným internetem startují na 599 Kč. Platí to ale pouze v případě, že k tomu máte přikoupený také internet na doma a zároveň budou službu využívat alespoň čtyři lidé. Dohromady pak takový balíček s tarifem vyjde na 2795 Kč.

Pokud takovou nabídku budou využívat dva lidé, cena celého balíčku s dvěma SIM kartami a neomezeným internetem na doma bude 2396 Kč, jak je vidět i v tabulce níže.

Jednotlivec si bohužel neomezený internet pořídit nemůže. Vodafone totiž tarify nabízí pouze jako tzv. multiSIM nabídku, která propojuje mobilní i pevné internetové připojení a využít ji může rodina, firma či parta přátel.

Foto: archív operátora

Nabídka tarifů Vodafone Neomezený

„Nabídka je určena pro domácnosti a firmy připojené pevným internetem od společnosti Vodafone, který je dnes dostupný pro 99 procent z nich,“ podotkl generální ředitel společnosti Vodafone Czech Republic Petr Dvořák.

Podle něj je na příchod nové nabídky nyní ideální čas. „Před rokem jsme řekli, že neomezená mobilní data není možné v Česku zavést bez kvalitní pevné infrastruktury,“ připomněl Dvořák s tím, že nyní je již tuzemské pokrytí na takové úrovni, aby bylo možné neomezená data skutečně nabídnout.

Právě proto přispěchal nejmladší český operátor s novou nabídkou neomezených tarifů. „Vnímáme silnou poptávku po lepších datových službách, a tak jsme se rozhodli už déle nečekat,“ vysvětluje Dvořák, proč nový tarif Vodafone Neomezený přichází právě teď.

Vodafone investoval jen za posledních pět let v Česku 15 miliard korun a dnes nabízí přístup k rychlému mobilnímu internetu LTE pro více než 99,4 procenta populace.

Nové tarify s datovými balíčky

Nová tarifní řada nicméně myslí také na zákazníky, kteří neomezený mobilní internet nepotřebují a vystačí si jen s přidělenou porcí dat. Tyto balíčky mohou obsahovat 5 až 20 GB dat, respektive v rámci akce při 10 až 40 GB dat.

Ceny těchto balíčků startují na 599 Kč a vyšplhat se mohou na 1597 Kč.

Právě kvůli mobilním datům jsou přitom operátoři v tuzemsku často terčem kritiky. Tytéž společnosti totiž v zahraničí za podobné částky nabízejí výhodnější datové balíčky, případně i úplně neomezené tarify.

Foto: archív operátora

Nabídka tarifů Vodafone s datovým balíčkem

Může se Vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám