Hlavní obsah

Nejlepší mobil od LG zlevnil na historické minimum

Novinky, lez

Vánoční slevy srazily cenu nejlepšího mobilu od LG o tisíce korun. Model G7 ThinQ je tak možné nyní koupit za zlomek ceny, za kterou se nabízel ještě na přelomu srpna a září. Vyplývá to z informací nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz.

BEZ KOMENTÁŘE: LG G7 ThinQVideo: LG Mobile Global

 
Článek

LG G7 ThinQ je od letošního léta novou vlajkovou lodí tohoto výrobce. Ještě na přelomu srpna a září se přístroj nabízel za plnou cenu, tedy – podobně jako řada dalších stejně vybavených konkurentů – za baťovských 19 990 Kč.

Už v říjnu nicméně cena dramaticky klesla, a to až na 14 700 Kč. Propad pokračoval i v dalších dnech, až se podle Zboží.cz nyní cenovka zastavila na 11 200 Kč. To je s ohledem na nabízenou výbavu velmi atraktivní cenovka.

Foto: archív výrobce

LG G7 ThinQ

Foto: archív výrobce

LG G7 ThinQ

Model G7 ThinQ od společnosti LG nabízí displej s úhlopříčkou 6,1 palce, poměr stran 19,5 : 9 a rozlišení UHD+, tedy 3120 x 1440 obrazových bodů. Výrobce se navíc chlubí tím, že jde o vůbec nejjasnější displej na trhu, měl by tak být velmi dobře čitelný i na ostrém slunci.

V otázce výkonu patří model G7 ThinQ k těm nejvýkonnějším smartphonům na trhu. Pracovní tempo udává procesor Qualcomm Snapdragon 845, na který sází i celá řada vlajkových lodí konkurenčních výrobců. Tento čip má osm jader a pracuje při taktu 3 GHz.

K dispozici jsou dále 4 nebo 6 GB operační paměti. Vybírat si uživatel může také z velikosti úložného prostoru, a to konkrétně mezi 64 a 128 GB.

Foto: archív výrobce

LG G7 ThinQ

Foto: archív výrobce

LG G7 ThinQ

Vynikat by měla sedmička také v otázce kvality fotoaparátů. Na zadní straně je umístěn duální senzor, každý má rozlišení 16 MPx. Jeden má záběr 71°a špičkovou světelnost F1.6, druhý pak záběr 107°a světelnost F1.9. Optická stabilizace je nicméně k dispozici na prvním jmenovaném modelu. Selfie fotoaparát vepředu se chlubí světelností F1.9, rozlišením 8 MPx a záběrem 90°.

Fotoaparáty navíc spolupracují se systémem umělé inteligence. V režimu AI Cam dovedou vybrat z bezmála dvou desítek fotorežimů a nastavit ideální parametry expozice. Konstrukce je celokovová a k dispozici je akumulátor s kapacitou 3000 mAh. Potěší, že výrobce neopomněl ani na integraci sluchátkového konektoru.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám