Hlavní obsah

Jde to i levněji. HTC ukázalo derivát své vlajkové lodi

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín

Odlehčenou verzi své vlajkové lodi U12+ představila na veletrhu IFA v Berlíně společnost HTC. Novinka nese přídomek life, láká na líbivý vzhled s drážkovanou konstrukcí, duální fotoaparát a na svou cenu i poměrně slušný výkon.

HTC U12 lifeVideo: archív výrobce

 
Článek

Svým vzhledem zaujme novinka na první pohled. Láká totiž na tzv. Liquid Surface design, pro který je typický drážkovaný zadní kryt, jenž byl použit například už u modelu HTC Desire 650. Drážkování má i funkční význam, v podstatě se nikdy nemůže stát, že by telefon uživateli vyklouzl ze zpocených rukou.

V útrobách přístroje se ukrývá procesor Qualcomm Snapdragon 636, který má k dispozici 4 GB operační paměti. Potěší přítomnost baterie s kapacitou 3600 mAh, jež by měla zajistit až dvoudenní výdrž při běžném používání.

Foto: archív výrobce

HTC U12 life

Foto: archív výrobce

HTC U12 life

Smartphone nabízí duální fotoaparát s rozlišením 16+5 MPx, světelností f/2.0 a fázovým ostřením. Mezi jeho schopnostmi nechybí ani záznam 4K videí. S ohledem na záznam videí ve vysokém rozlišení výrobce dimenzoval i 64GB interní úložiště s možností rozšíření pomocí karty microSD.

HTC U12 life má představovat ten nejdostupnější model řady U. Zatímco vlajková loď U12+ se nabízí za více než 18 500 K4, novinka se bude nabízet za cenu necelých devět tisíc korun. Dostupná přitom bude v nadcházejících týdnech v barevných variantách Moonlight Blue a Twilight Purple.

HTC U12+Video: HTC

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám