Hlavní obsah

T-Mobile od srpna podraží

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost T-Mobile se chystá od srpna změnit sazby některých svých služeb, zákazník si však nepolepší ani v jednom případě. Připlatit si tak lidé budou muset za papírový výpis i za novou SIM kartu, pokud tu původní ztratí. Zástupci operátora o tom informovali prostřednictvím svých internetových stránek.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Zcela zdarma doposud bylo vydání nové SIM karty v případě ztráty. Nově však za výměnu budou zákazníci T-Mobilu muset zaplatit 99 Kč. Operátor však ujišťuje, že pokažené SIM karty bude měnit stále bezplatně. Zpoplatněna nebude ani výměna SIM karty z důvodu přechodu na rychlý LTE internet.

Víc peněz z kapsy operátor zákazníkům vytáhne také za tištěné vyúčtování, doposud za něj lidé zaplatili 19 korun. Alternativou má být bezplatné elektronické vyúčtování. „Tištěné vyúčtování služeb bude stát 29 Kč, ale když budete chtít, můžete si snadno nastavit elektronické vyúčtování, které je zadarmo,“ uvedli zástupci operátora.

Když budete chtít zaplatit své vyúčtování přímo v prodejnách T-Mobile, bude vás to stát 99 Kč.
z prohlášení T-Mobilu

Změny sazebníku služeb se dotknou také plateb vyúčtování na prodejnách T-Mobilu. „Když budete chtít zaplatit své vyúčtování přímo v prodejnách T-Mobile, bude vás to stát 99 Kč,“ stojí na webu operátora.

Doposud si operátor účtoval za platbu na prodejnách 85 Kč. Samozřejmě při včasné platbě přes internet nemusí zaplatit zákazník ani korunu navíc.

Změny připravili i další operátoři

„Je nám jasné, že už jsme pro vás měli i lepší zprávy, ale na druhou stranu je pravda, že cenu za tištěné vyúčtování nebo platbu na prodejnách upravujeme vůbec poprvé od roku 2008. Navíc vám elektronické vyúčtování může pohodlně chodit rovnou do e-mailu – a mnohem dřív než to tištěné,“ dodali zástupci operátora k chystaným změnám, které začnou platit 1. srpna.

Změny cen za některé služby T-Mobilu přicházejí jen pár týdnů poté, co všichni tři přední tuzemští operátoři – T-Mobile, Vodafone a O2 – připravili nová pravidla pro datové tarify. A zákazníci se z toho radovat rozhodně nemohou – z kapsy jim totiž touto cestou mohou operátoři vytáhnout další peníze. [celá zpráva]

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám