Hlavní obsah

O volání zadarmo nebyl zájem. Proto jej O2 ruší

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost O2 se chystá tento měsíc ukončit službu Kvídovo volání, se kterou mohou zákazníci tohoto operátora za vyslechnutí krátkého reklamního spotu uskutečnit bezplatný hovor v rámci vlastní sítě. Služba končí kvůli nezájmu zákazníků, uvedl na dotaz Novinek mluvčí O2 Martin Žabka.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Využívat službu Kvídovo volání mohou lidé do 15. října.

Článek

„Kvídovo volání bylo od samého počátku koncipováno jako sponzorované volání, kdy zákazník může volat bezplatně za to, že si vyslechne reklamní sdělení inzerenta - s jistou nadsázkou lze tedy říci, že místo na své náklady s Kvídem voláte na náklady inzerující firmy,“ řekl Novinkám mluvčí O2.

„Kvídovo volání končí kvůli malému zájmu zákazníků, který způsobil i odliv inzerentů, kteří svými reklamními sděleními financovali bezplatné volání. Kvídovo volání se již finančně nevyplatilo, proto jsme zákazníkům nabídli možnost využívat bezplatné volání po první provolané minutě, které nabízí nová předplacená karta od O2,“ uzavřel Žabka.

Využívat službu Kvídovo volání mohou lidé s předplacenkami i paušální zákazníci v rámci sítě O2 do 15. října. Volat je možné až desetkrát týdně po dobu jedné minuty.

Jak volat s Kvídem zadarmo
1. Vyťukáte číslo zelené linky 829 829 829 (které je zdarma).
2. Vyslechnete první reklamní spot (3 až 5 sekund).
3. Zadáte číslo, se kterým chcete spojit.
4. Následuje druhý spot (15 až 20 sekund).
5. Máte k dispozici 60 vteřin volání zdarma.
6. 15 vteřin před koncem jste upozorněni zvukovým signálem.
7. Po jedné minutě hovor končí.

Reklama

Související témata:

Související články

O2 pohřbívá volání zadarmo

Společnost O2 nabídla svým zákazníkům v roce 2008 volání v rámci vlastní sítě zadarmo, nepotřebovali k tomu přitom ani žádný neomezený tarif. Stačilo...

Výběr článků

Načítám