Hlavní obsah

Vlajková loď Motoroly zlevnila o tisíce korun

Novinky, zgl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moto X je aktuálně tím nejlepším smartphonem, jaký můžete od společnosti Motorola zakoupit. Už při svém uvedení na trh se snažil tento model zaujmout zákazníky příznivou cenou. Ta je však nyní ještě o několik tisíc nižší, jak vyplývá z informací Zboží.cz.

Foto: archív výrobce

Motorola Moto X

Článek

Ještě na konci letních prázdnin se ceny modelu Moto X pohybovaly těsně nad hranicí deseti tisíc korun. Podle Zboží.cz je ale možné aktuálně vlajkovou loď společnosti Motorola zakoupit v tuzemských obchodech už od 7000 Kč.

Motorola Moto X je vybavena procesorem Qualcomm Snapdragon S4 Pro, který udává pracovní tempo při frekvenci 1,7 GHz. Ten má k dispozici 2 GB operační paměti a 16GB úložný prostor.

Foto: archív výrobce

Motorola Moto X

Displej má úhlopříčku 4,7 palce a rozlišení 1280 x 720 obrazových bodů. Řada konkurenčních výrobců své vlajkové lodi vyzbrojila ještě jemnějšími dotykovými panely, což se ale na druhou stranu promítlo také do prodejní ceny přístrojů.

Model Moto X nabídne desetimegapixelový fotoaparát s bleskem, který zvládne nahrávat videa v rozlišení 1080p. Samozřejmostí jsou u přístroje, jenž pracuje pod operačním systémem Android 4.4 (KitKat), také bezdrátové technologie bluetooth, wi-fi či NFC.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám