Hlavní obsah

Neomezené volání za pár korun? O2 spouští revoluci předplacenek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O2 začala nabízet novou předplacenou kartu, která umožňuje volat po první minutě bezplatně. Neomezený hovor tak vyjde na 5,90 Kč. Firma to uvedla v tiskové zprávě. Konkurence podobnou službu nenabízí.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Pro volání v rámci sítě O2 platí tato výhoda bez omezení. Pro volání do sítí ostatních mobilních operátorů je podmíněna dobitím ve výši alespoň 300 korun nejméně jednou měsíčně.

„S naší novou předplacenou kartou NA!DLOUHO už zákazníci nemusí přemýšlet o tom, jak dlouho, kam a za kolik volají. Zaplatí totiž pouze za první minutu hovoru,” uvedl ředitel divize rezidentních zákazníků Jindřich Fremuth.

Nová edice předplacené karty je určena pro nové i stávající zákazníky. Nová předplacená karta bude k dispozici ve všech O2 prodejnách i na dalších prodejních místech O2.

Sdílení neomezeného tarifu u T-Mobilu

Zásadní změnu, tentokráte však v paušálních tarifech, přichystala pro nové i stávající zákazníky v srpnu také konkurenční společnost T-Mobile. Jde o možnost sdílení neomezeného tarifu s dalšími lidmi. Ti díky novince získají levnější měsíční paušál, všichni se však budou muset podělit o jeden datový limit.

Standardně T-Mobile nabízí neomezený tarif do všech sítí s 1,5GB datovým limitem za 749 Kč. K němu si od pondělí 18. srpna budou moci noví i stávající zákazníci přiobjednat až pět dalších SIM karet, které budou mít hlasové hovory a SMS zprávy i do ostatních sítí také zdarma.

Za každé takové číslo zájemci zaplatí o 300 Kč méně, tedy 449 Kč. Všechny takto vedené smlouvy však budou mít sdílený datový limit pro internetové připojení, tedy zmiňovaných 1,5 GB. Po jeho vyčerpání operátor datové přenosy citelně zpomalí. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám