Hlavní obsah

Vlajková loď Samsungu se bude prodávat v červeném provedení, Češi ale mají smůlu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chytrý telefon Samsung Galaxy S III se na celém světě prodává v modrém a bílém provedení. Už na konci července by ale měla být k dispozici atraktivní červená barva, předobjednávat ji lidé mohou od konce minulého týdne. Češi ale mají zatím smůlu, protože novinka bude v první vlně k dispozici výhradně v nabídce amerického operátora AT&T.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy S III v červeném provedení

Článek

Zda bude model Galaxy S III v červené barvě dostupný i mimo americký kontinent, zatím zástupci společnosti Samsung neoznámili. Jisté je však již nyní, že stát bude stejně jako ostatní dvě barevné varianty. Bez závazku v přepočtu 11 500 Kč, s dvouletou smlouvou 4200 korun.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S III je vybaven 4,8palcovým displejem s vysokým rozlišením 1280 x 720 obrazových bodů. Použita u něj byla technologie Super AMOLED, díky čemuž nabídne věrnější podání barev, lepší pozorovací úhly a dobrou čitelnost na slunci.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy S III v bílé barvě

Displej ale není to jediné, čím přístroj nadchne, patří totiž k těm nejvýkonnějším chytrým telefonům na trhu. Vybaven je čtyřjádrovým procesorem Exynos 4412, který pracuje na frekvenci 1400 MHz a k dispozici má 1024 MB operační paměti. Novinku pohání operační systém Android. Zaujmout zákazníky se novinka snaží především novými technologiemi. [celá zpráva]

Anketa

Jaká barva sluší telefonu Samsung Galaxy S III nejvíce?
Červená
14,8 %
Modrá
69,2 %
Bílá
16 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1099 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám