Hlavní obsah

Mobilní Windows dostanou aplikaci pro bezplatné přehrávání hudby

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už příští měsíc by měla být k dispozici ke stažení pro chytré telefony s operačním systémem Windows Phone aplikace Musicjet, která umožní bezplatné přehrávání více než 1,5 miliónu skladeb on-line. Novinku až doposud mohli uživatelé využívat pouze na iOS od Applu a Androidu, alespoň tedy co se mobilních platforem týče.

Foto: Marketplace

Apliakce MusicJet pro Windows Phone

Článek

„Aplikace nabízí k poslechu přes 1,5 miliónu skladeb z katalogů všech předních hudebních vydavatelství. Skladby lze poslouchat on-line nebo stáhnout do mobilu a poslouchat i off-line. V mobilním telefonu lze skladby vyhledávat,“ uvedli zástupci Microsoftu v internetovém obchodě Marketplace.

Poslouchat hudbu on-line bude možné v aplikaci zdarma, zpoplatněno bude jen stahování skladeb do paměti mobilního telefonu paušální částkou 149 Kč měsíčně. První měsíc však budou mít majitelé mobilních Windows i tuto funkcionalitu zdarma.

Aplikaci MusicJet je možné stáhnout již nyní do PC. V něm funguje nejen jako katalog hudby, ale i jako přehrávač, jehož ovládání je po levé straně dole či v menu „Přehrávání“. Přehrávač disponuje základními funkcemi, na které jste jistě zvyklí z jiných aplikací, a to: přehrávání, pauza, přeskakování skladeb vpřed i vzad, posun v rámci skladby, náhodné přehrávání, opakování přehrávání, nastavení hlasitosti atd. Více informací o funkcích a možnostech přehrávače naleznete na stránkách Seznamu.

Pokud se vám nechce na aplikaci MusicJet pro Windows Phone čekat až do června, můžete zdarma na libovolném telefonu i počítači poslouchat hudbu díky internetové hudební televizi Mixér.cz, která byla spuštěna na konci minulého měsíce. Naleznete ji na internetových stránkách www.mixer.cz.

Foto: Novinky

Nová Hudební televize Mixér.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám