Hlavní obsah

Ve hře Česko pod palcem soutěží o ceny za statisíce už 12 000 lidí

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na konci června odstartovala jednička na tuzemském internetu Seznam.cz hru Česko pod palcem, ve které je možné získat ceny za stovky tisíc. O hodnotné ceny mají lidé evidentně zájem, neboť do soutěže se zapojilo už 12 tisíc Čechů. Hráči jezdí po celé republice, na zajímavých místech sbírají body a ověřují si svoje znalosti o ČR pomocí svých mobilních telefonů a aplikace Mapy.cz, připomněl Martin Šámal, brand manažer společnosti Seznam.cz.

Článek

„Pokud bychom se podívali na statistiky, tak hru hrají více muži než ženy (v poměru 65: 35). Nejvíce ji hrají lidé mezi 18 a 34 lety. Necelá polovina hráčů je z Prahy. Nejvíc hráčů používá telefony s operačním systémem Symbian, až za nimi jsou lidé s Android telefony a iPhony. Nicméně hráči s iPhony jsou hře nejvíce loajální a body sbírají nejčastěji,“ prozradil Šámal.

„Šanci vyhrát má každý, kdo má v telefonu aplikaci Mapy.cz a vydá se s ní po bodech zájmu, kterých bude po ČR něco kolem tisíce. V aplikaci se objevují body zájmu pod tlačítkem výpis. Soutěžní místa pro sběr bodů budou během léta vždy na prvním místě. Když se tedy dobrodruh dostane do blízkosti vybraného bodu, může po přihlášení do svého profilu ve hře inkasovat body za návštěvu místa. Hned je také může multiplikovat pomocí správné odpovědi na vědomostní dotaz související s navštíveným místem,“  konstatoval brand manažer společnosti Seznam.cz.

Velkým lákadlem celé soutěže jsou atraktivní ceny. Uživatelé aplikace Mapy.cz mohou vyhrát vouchery na zájezdy od partnera soutěže Firo Tour, foťáky od Foto Škoda, skútry od Hondy či telefony od LG.

Aplikace Mapy.cz je dostupná pro více než 170 typů mobilních telefonů a počítačových tabletů. Stáhnout aplikaci Mapy.cz si můžete na stránkách Seznamu, nebo přímo v mobilním zařízení na webové adrese m.smobil.cz. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám