Hlavní obsah

Luxusní Nokie ze zlata a křišťálu dorazila do Česka, stojí 23 000 korun

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V českých obchodech se začal oficiálně prodávat nový luxusní telefon Nokia Oro, který je vyroben ze zlata, kůže a křišťálu. Podle informací populárního tuzemského srovnávače cen Zboží.cz, který provozuje jednička na českém internetu Seznam.cz, je novinku možné pořídit za 23 000 korun.

Článek

Nokii Oro je v současnosti podle Zboží.cz možné pořídit nejlevněji za 23 000 Kč ve třech obchodech. Cenu pod 25 tisíc pak nabízí dalších pět prodejců. Některé firmy novinku nabízejí dokonce téměř za 29 000, a to přesto, že oficiální cena Nokie je stanovena na nižší sumu – 26 690 korun.

Novinka je v podstatě luxusnější verzí populárního smartphonu C7. Proti původnímu originálu je ale celá čelní strana novinky pokryta 18karátovým zlatem. Zadní kryt je vyroben z pravé kůže (k dispozici bude světlá a tmavá verze) a plastové tlačítko pro vstup do menu nahradil safírový křišťál.

Co se hardwarové výbavy týče, je Nokia Oro zcela totožná s modelem C7. Oba přístroje nabídnou 3,5palcový dotykový displej s technologií AMOLED a rozlišením 360x640 obrazových bodů, vestavěný GPS modul, či vestavěný osmimegapixelový fotoaparát s dvoubodovým bleskem.

„Nokia Oro je výjimečnou kombinací jemné řemeslné práce a pečlivě zvolených exkluzivních materiálů. Model Oro byl vytvořen s vášní pro detail, ať již jde o jednotlivé zlaté prvky, tlačítko pro vstup do menu ze safírového křišťálu nebo o ručně potažený kožený zadní kryt,“ uvedl Alessandro Lamanna, marketingový viceprezident ze společnosti Nokia.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám