Hlavní obsah

V centru Prahy bivakuje stovka lidí, čekají na prodej nového 3D telefonu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nafukovací matrace, spacáky a zvuk španělských kytar - tak bivakuje stovka nadšenců už od středy v ulici Na Poříčí v centru Prahy. Lidé tu čekají na zahájení prodeje nového chytrého telefonu od společnosti HTC, který kromě vysokého výkonu nabídne i displej se schopností zobrazovat trojrozměrný obraz.

Lidé čekají na zahájení prodeje HTC Evo 3DVideo: Novinky

 
Článek

První zájemci o nový telefon HTC Evo 3D dorazili před prodejnu už ve středu v 9:45 ráno. Aby výrobce nalákal co nejvíce lidí, nabídl prvních 100 přístrojů s výraznou slevou, stejně jako při minulých akcích. [celá zpráva]

Zájem o novinku ale bude nejspíše daleko vyšší. Více než sto lidí totiž před prodejnou stálo už ve středu večer, tedy necelých 40 hodin před zahájením podeje.

A jak nadšenci zvládají dlouhé čekání? „Jídlo mám navařený z domova a spím v autě,“ prozradil jeden z čekajících. „Na jídlo nemám pomyšlení. Koukám tady na seriály a spím také v autě,“ uvedl další.

Foto: Novinky

HTC Evo 3D

HTC Evo 3D je vybaven 4,3palcovým širokoúhlým displejem s rozlišením qHD, tedy 540x960 obrazových bodů. Jeho hlavní předností je schopnost zobrazovat 3D obraz bez nutnosti mít nasazené speciální brýle. Novinka je navíc vybavena dvěma fotoaparáty s rozlišením pět megapixelů, díky kterým dokáže 3D obraz i zachytávat.

Srdcem hi-endového 3D telefonu je dvoujádrový procesor Qualcomm Snapdragon, který pracuje na frekvenci 1,2 GHz. K dispozici má 1 GB operační paměti. Pro uložení dat je pak vybaven 1GB flash pamětí, kterou je možné dále rozšířit pomocí paměťových karet microSD o dalších 32 GB.

Novinku pohání operační systém Android. Ve výbavě nechybí ani WiFi, Bluetooth, GPS, či microUSB konektor, který je možné pomocí speciální redukce proměnit v HDMI výstup. Jak je tedy z výčtu technických parametrů zřejmé, telefon se svou výbavou velice podobá staršímu modelu Sensation, na který zákazníci také čekali dlouhou frontu [celá zpráva].

Fronta na nový telefon HTC SensationVideo: Novinky

Reklama

Výběr článků

Načítám