Hlavní obsah

Legendární hra Diablo opět ožívá na televizních konzolích

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po 12 letech se loni v květnu začal prodávat nový díl kultovní hry Diablo ve verzi pro PC. V pořadí již třetí pokračování slavného titulu si od úterý mohou vychutnat nově také uživatelé konzolí. K dispozici je verze pro Xbox 360 i PlayStation 3.

Trailer ke hře Diablo 3Video: Blizzard

 
Článek

Očekává se, že o Diablo 3 pro televizní konzole budou mít hráči enormní zájem, podobně jako tomu bylo u verze pro PC. Tu si během prvního dne koupilo 3,5 miliónu lidí, po prvním týdnu obchodníci evidovali 6,3 miliónu prodejů.

Foto: Blizzard

Ukázky ze hry Diablo 3

Takový zájem o počítačovou hru nepamatují ani samotní prodejci. „Nejenže novinka překonala rekord v rámci uskutečněných závazných předobjednávek, zároveň se stala nejprodávanější hrou během 24 hodin,“ konstatoval již dříve John Love ze společnosti Amazon.

Foto: Blizzard

Ukázky ze hry Diablo 3

Děj Diabla III se odehrává ve fantasy světě zvaném Sanctuary, dvě dekády po poražení Mephista, Diabla a Baala. Jenže zlo opět povstává a je na hráčích, aby v kůži jednoho z pěti hlavních hrdinů vrátili planetě rovnováhu.

Foto: Blizzard

Ukázky ze hry Diablo 3

Třetí pokračování kultovní ságy je již k dispozici také v tuzemských obchodech. Podle nákupního rádce Zboží.cz je Diablo 3 možné koupit od 1239 Kč pro Xbox 360 i PlayStation 3. Ceny verze pro PC startují na 998 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám