Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Pharaoh Puzzle – jednoduchá logika

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednoduchý herní koncept skládání barevný objektů zasazený do atraktivního prostředí starověkého Egypta. Pro někoho tuctová záležitost, pro jiné příjemná zábava.

Článek

Herní princip je omílaný až do úmoru: prohazuje dvojice sousedních kamenů tak, abyste utvořili skupinu tří nebo více stejné barvy a tvaru. Ta následně zmizí, kostky se propadnou a vy můžete pokračovat.

:. Pharaoh Puzzle

Vše se odehrává na stále se zvětšující herní ploše. Jediným zpestřením, které zároveň zasazuje hru do žánrového rámce, jsou artefakty, které odkrýváte zničením drahého kamene na příslušném místě.

:. Pharaoh Puzzle

Názor na hru si tak musíte udělat sami. Pokud jste něco podobného v blízké minulosti hráli, pak vám tento titul nepřinese nic nového a nejspíše se u něj brzy začnete nudit. V opačném případě můžete získat pár desítek minut docela kvalitní zábavy.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: City Racing – adrenalinové závody

Když se objeví hra, která zpracovává populární téma silničního závodění, dobře vypadá a navíc vydrží víc než jen pár desítek minut, pak by byl hřích ji aspoň...

Výběr článků

Načítám