Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Lost Treasures of Eldorado – jednoduchá zábava

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tato hra splňuje všechny nároky na titul, který vás zbaví nudy v jednom letním odpoledni. Dobře vypadá, lehce se hraje a nenutí vás přespříliš přemýšlet.

Článek

Základ zde tvoří herní plocha rozdělená do šestiúhelníků. Asi už správně tušíte, že se od sebe liší symboly, které jsou na nich vyobrazeny. A stejně ta dobře už asi tušíte, že vaším hlavním úkolem bude dávat dohromady stejné obrazce. Ty posléze zmizí, herní plocha se přeskupí a to vše se opakuje tak dlouho, dokud nemáte dostatek bodů na postup do dalšího levelu.

Jakmile jich takhle překonáte pár, přesouváte se do jiné země. Toho si všimnete nejenom podle změny grafiky, ale také jste o tom informování prostřednictvím docela barvitě vyprávěného příběhu.

K tomu si připočtěte pár meziher a máte hru, která vás sice zabaví, ale nijak zvlášť nenadchne nebo neobohatí. Takových už tu totiž byly spousty.

DOWNLOAD, homepage, 17 MB, 7/10

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Mini Golf – pohodová zábava

Zpracování minigolfu existuje ve světě počítačových her nespočet. Některé z nich jsou méně kvalitní, ale tento kousek k nim rozhodně nepatří, a tak byste jej...

Výběr článků

Načítám