Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Gravmari – budete pohlceni

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herní postavy mohou nabývat rozličných podob, ale planetu cestující vesmírem a pohlcující ostatní objekty, to se jen tak nevidí.

Článek

Už v úvodním odstavci bylo řečeno prakticky vše, co o hře potřebujete vědět. Ano, nápad s požíráním objektů není sice nijak převratný, ale až doposud se podobné hry odehrávaly pod vodní hladinou, takže převedení do intergalaktických rozměrů dává hře nový náboj.

Pořád ale platí, že si můžete troufnout jen na objekty menší než vy sami. V praxi to pak znamená meteority ke snídani a planety k obědu. Vtip však spočívá hlavně v tom, že váš objekt se kvůli oddalující se kameře jeví stále stejně velký, takže ohlídat si správnou velikost nemusí být vždy nejjednodušší.

Ve spojení se zajímavou a lehce experimentální grafikou před sebou máme celkem povedený kousek. Pravda, není nejoriginálnější ani nejdelší, ale na nějakou dobu docela solidně pobaví.   

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Death Rally – smrtící závody

Pokud vám jméno této hry připadá povědomé, pak se nemýlíte. Ano, opravdu se jedná o deset let starý komerční titul, který má však co říci i v dnešní době.

Výběr článků

Načítám