Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Farm Frenzy 2 – vaše osobní farma

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Virtuální farmaření je jednou z nejoblíbenějších aplikací na Facebooku a podle počtu hráčů i nejúspěšnější hra poslední doby. Není tedy divu, že se objevují její napodobeniny, včetně této.

Článek

Je to poněkud zvláštní: zatímco skutečná práce v zemědělství spojená s nízkými mzdami, časným vstáváním a tvrdými podmínkami nikoho příliš neláká, pokud vše omezíme na pouhé klikání myší, pak se z toho rázem stane vítaná zábava.

Přesně takový titul do kolekce víceméně podobných her sedne více než dobře. Nečekejte žádné složité simulace ekonomického chodu farmy, ale spíše maximálně zjednodušenou klikací záležitost, která si sama řekne, co a jak udělat. Vaše role se tak omezuje na pozorovatele do detailu propracované grafiky, z jejíž přeslazenosti mohou leckoho záhy rozbolet zuby.

Podtrženo sečteno, pokud vás baví Farmville na Facebooku, pak by u vás tento titul mohl docela solidně zabodovat. Má lepší grafiku a hratelnost, chybí mu ale propojení s ostatními.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám