Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Aboo – oddechové barvičky

Novinky, Radovan Blažek

Je až neuvěřitelné, kolik se dá z jednoho herního konceptu vytvořit různých titulů. Tentokrát zde máme další variaci na téma seřaď tři stejné symboly.

Článek

Tato hra vás může zaujmout pouze v případě, že u hraní nechcete moc přemýšlet. Pokud ano, pak se vám před očima budou zjevovat jen ty tituly, od kterých si autoři půjčovali jisté prvky.

Základem je samozřejmě seřazování třech barevných symbolů do řad, jejich umisťování však trochu připomíná Zumu a cílem hry pak není získání určitého počtu bodů, ale vyčištění celé hrací plochy, respektive přebarvení jejich políček.

To celé je zahaleno do atraktivního barevného kabátku ozdobeného pohádkovým příběhem o tom, jak malé roztomilé červíky trápí zlý čaroděj a jak je třeba se mu postavit.

Mezi úrovněmi pak naleznete pár meziher, což je jedině dobře, protože jediné, co od sebe odlišuje jednotlivé levely, je vzrůstající obtížnost. Na nějakou dlouhodobou zábavu to tedy není.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Solitaire Isle – karty na pláži

Solitare bývá často považován za nejpopulárnější počítačovou hru. Stačí k němu přidat nějaké módy navíc, zabalit do atraktivního balení a máme tady dalšího...

Hrajeme zdarma: Maze 4 – hlavně se neztratit

Hledáte-li nějakou nenásilnou hru pro své potomky, pak by tento titul mohl být dobrou volbou. Neničí se zde, ani nezabíjí, jen se hledá cesta ven z bludiště.

Výběr článků

Načítám