Hlavní obsah

HRA: Rolling Madness - hrátky s kuličkou

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Princip prohánění malé kuličky po plochách s terénními nerovnostmi, z nichž nesmí za žádnou cenu spadnou, je už poměrně známý. Dnes tu před sebou máme další pokus na toto téma, tentokráte s názvem Rolling Madness.

Článek

Princip hraní je jednoduchý: máte start, cíl a malou kuličku, kterou musíte mezi těmito dvěma body přemístit v určitém časovém limitu. Ovšem není to tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát.

Jsou zde hlavně terénní nerovnosti, které musíte chytře objet nebo si s nimi jinak poradit, nepřátelské koule, jež se vás snaží vytlačit pryč a podivné slizovité objekty bránící vám v cestě vpřed.

To všechno je celkem zajímavé, ale sotva se rozehrajete, přijde konec hry - šest úrovní je prostě málo a stačí to sotva tak na hodinku hraní. A vůbec to nezachrání bohaté možnosti nastavení, z nichž je ovšem nutné zdůraznit práci s kamerou - při některých záběrech získá hra úplně nový rozměr a vy nezapomenutelný zážitek.

Takže verdikt zní jednoduše: příjemná zábava na nepříliš dlouhou chvíli.

DOWNLOAD, homepage, 17.6 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: SmokeAttack 2 - boj proti kouření

Od vývojářů, kteří dali světu takové pecky jako dva díly Catch The Sperm, teď přichází i druhý díl výchovné akční hry SmokeAttack, v níž můžete bojovat proti...

Hra: Van Helsing - aplikace podle filmu

Naposledy jsme tady měli Matrix, tentokrát jako filmová předloha další freeware hře posloužil titul Van Helsing z loňského roku. Nakolik se tato předělávka...

HRA: GT Challenge - adrenalinové závody

Závodění všeho druhu pobaví vždy a všude, a proto by byla škoda minout každou hru s touto tématikou. Tentokrát tady máme závodění viděné seshora, v němž...

Výběr článků

Načítám