Hlavní obsah

HRA: Happyland X-Mas Edition - roztomilá plošinovka

Novinky, Ondřej Pohl

I když je to velice málo pravděpodobné, kdyby se vaše děti nudily, pak je můžete zabavit povedenou plošinovkou Happyland. Je totiž naprosto nenásilná a navíc jsou některé její úrovně vyvedeny ve vánočním stylu.

Foto: Jiří Smutný
Článek

Hra je jako dělaná pro děti, tak mě napadá, že pokud pod vánočním stromečkem našly nějaký ten počítač, pak po jeho smontování a připojení na internet si ji mohou stáhnout a zahrát. Tedy pokud na to ještě nejsou ve věku, kdy by se těšily na stříkající krev, o které mluvili kluci ve třídě.

Hlavní postavičkou je malý pejsek, sice nevím, jak se jmenuje, ale říkejme mu třeba Schindler, protože zachraňuje malé kousky čehosi (ty kousky jsou ale zcela jistě živé a možná i inteligentní) před jistou smrtí.

Stačí, když někde takovou malou potvůrku potkáte, tak kolem ní přeběhněte a ona se k vám přidá, ke konci pak za vámi utíká solidně velká školka, to je pak radost pohledět!

Jakmile nasbíráte dostatek svěřenců (ze začátku to bývají všichni, kteří se nalézají v úrovni), pak se někde otevře východ, do něhož stačí jen skočit, čímž je celý level ukončen a můžete pokračovat dále.

Ke všemu hraje velice rozverná hudba, pokud je počítač umístěn na nějakém přístupnějším místě, pak ji v zájmu zachování zbytků psychického zdraví osazenstva bytu doporučuji vypnout.

A pak už můžete jen hrát a hrát a jako já i na pár desítek minut zapomenout, jak že starý to vlastně jsem...

DOWNLOAD, homepage,  1 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Minebot Arena - adrenalinová akce

Nikdy bych nevěřil, že tak jednoduchá hra může být tak zábavná a vzrušující. Grafika sice vypadá jako by z osmdesátých let vypadla, ale té hratelnosti...

HRA: Roulette Game - jako v kasinu

Ačkoli z médií o internetu slýcháme většinou ve spojení s pornem nebo hazardem, už dlouho jsem nenarazil na nějakou kvalitní hru simulující tuto neřest....

Výběr článků

Načítám