Hlavní obsah

HRA: TerrorTubbies - zastřel si svoje TeleTubbies

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte chuť na pořádnou střílečku? A štvou vás TeleTubbies? Pak je tady výtečný "Zastřel si..." klon, kde budete po stovkách kosit tyto oblíbené televizní hrdiny. Ale pozor, budou se bránit!

Foto: Petr Hejna
Článek

Už ani nevím, kolikrát jsem při příležitosti popisu některého z takových klonů komentoval, že zastřílet si můžete doslova na cokoli a už se nad tím nikdo ani nepozastaví. To ještě když se střílelo na Rómy nebo na úředníky Světové banky, pak se o to alespoň zajímala televize, ale teď se takovým hrám dostane akorát takovéto minirecenze.

A to i když je jeho námět značně kontroverzní - střílet tentokrát budeme do TeleTubbies, známých a populárních hrdinů seriálů pro nejmenší děti. Bohužel se zde nedočkáme žádné krve, po zásahu se postavička jen rozpadne na malé kousky a zmizí.

Co však do hry vnáší nový rozměr je fakt, že se TeleTubbies nenechají jen tupě odstřelovat jako slepice nebo jiná havěť, ale někteří z nich se vybaví samopaly a váš útok opětují. Je proto nutné je zničit co nejdříve, protože tentokrát není délka hraní omezena časovým limitem, ale vaší výdrží. Zvláště efektní je, pokud se vám nějaký takový ozbrojenec vynoří přímo před očima.

Závěr je prakticky stejný jako u desítek a stovek dalších podobných her: na krátké rozptýlení a odreagování se od stresu při polední pauze je hra vynikající, pravděpodobnost, že vás zaujme na nějakou delší dobu se limitně blíží nule.

DOWNLOAD, homepage, 5.3 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Minebot Arena - adrenalinová akce

Nikdy bych nevěřil, že tak jednoduchá hra může být tak zábavná a vzrušující. Grafika sice vypadá jako by z osmdesátých let vypadla, ale té hratelnosti...

HRA: Junior Bowlang - něco pro děti

Nebudeme si nic nalhávat, dnešní hra je určena dětem a docela silně pochybuji, že zaujme i někoho odrostlejšího. Pokud tedy potřebujete nějak zabavit svou...

Výběr článků

Načítám