Hlavní obsah

HRA: Gormless Bubbling - originální plošinovka

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte-li chuť na nenásilnou a roztomilou plošinovku, pak je tu pro vás Gormless Bubbling. Je roztomilá, takže ji lze doporučit dětem, ale i těm všem, kteří mají náladu na něco jednoduššího.

Foto: Jiří Smutný

Vila Stiassni má několik částí a zákoutí

Článek

Jako v každé plošinovce, i zde je nějaký hlavní hrdina, který postupuje obrazovku za obrazovkou, většinou tak, že poskakuje po plošinkách.

Hrdina je obvykle vybaven nějakou zbraní, ale zde to nebude žádný nudný laser, ale bubliny. Když vystřelíte bublinu, chvíli letí kupředu a pak se vznese. Pokud při své pouti potká nějakého nepřítele, pak ho do sebe uzavře a někam se s ním vznese, načež ho zcela bezbranného můžete zničit.

Pro postup na následující obrazovku je nutné tímto způsobem eliminovat všechny protivníky na ní obsažené. Nejdříve to budou jen hadi, ale pak se přidají i létající ještěři, s nimiž nebude tak snadné pořízení.

A pokud byste se snad cítili sami, můžete si ke hraní přizvat i kamaráda a nástrahy pohádkového světa s ním překonávat společně na jedné klávesnici.

Netvrdím, že je hra nějak extra dokonalá nebo zábavná, ale na chvíli mě pobavila, takže se totéž může stát i vám.

DOWNLOAD, homepage, 7.5 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: KeyJ's Billard - normální kulečník

Už jsme tu dlouho neměli žádnou simulaci kulečníku. Takže pokud jste teď třeba nemocní nebo v práci a nemůžete si tuto skvělou hru vychutnat v reálu,...

HRA: CrissCross2 - a zase ten Scrabble

Určitě jste někdy slyšeli o deskové hře s písmenky zvané Scrabble, možná i o její počítačové podobě. Nedávno jsem zjistil, že existuje její nová verze, takže...

Výběr článků

Načítám