Hlavní obsah

HRA: Equlib - pro silné nervy

Novinky, Ondřej Pohl

Při prvním pohledu na screenshot této hry by se mohlo zdát, že se jedná o další tuctovou vesmírnou střílečkku, ovšem není tomu tak. Nepadne zde totiž ani jediný výstřel a taktéž budete ušetřeni zuřivého bušení do klávesnice, tedy pouze v případě, že nejste cholerici.

Foto: HZS Zlínského kraje

Místo smrtelné nehody.

Článek

O co tedy jde? Vesmírná raketa, jejíž vizáž si můžete změnit, standardně letí zleva doprava, ovšem místo hory nepřátel nalétávajících před její kanón ve snaze nechat se usmažit se zde setkáte pouze s jediným protivníkem, ovšem o to nezlomnějším - s gravitací. Pomocí kláves nahoru a dolů musíte raketu udržet v letové hladině tak, aby nenarazila do žádného výčnělku vyrůstajícího jak z podlahy, tak ze stropu. A pokud by vám to přišlo nudné, pak vás určitě pobaví různé pohybující se objekty.

A závěr? Equlib není nikterak originální hrou, ale je to pořád lepší, než nějaké bezduché mlácení do klávesnice. Příjemně pobaví a ukrátí dlouhou chvíli, jen nesmíte být cholerici, protože by na vás titul nemusel mít pozitivní vliv.

DOWNLOAD, homepage, 1.4 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Rope Mania - logika s lany

Po kratší odmlce se vrátíme k žánru, který není vhodné opomíjet, už jen proto, že jeho hraním se prý stáváme chytřejšími - ano, tušíte správně, jedná...

HRA: Medicalat - roztomilá střílečka

Máme před sebou další japonskou vesmírnou střílečku. Pokud ovšem čtete tento sloupek pravidelně, pak vám musí být jasné, že jí musí něco odlišovat...

Výběr článků

Načítám