Hlavní obsah

HRA: Medicalat - roztomilá střílečka

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máme před sebou další japonskou vesmírnou střílečku. Pokud ovšem čtete tento sloupek pravidelně, pak vám musí být jasné, že jí musí něco odlišovat od tun jí podobných a taky že ano. Vesmír, o němž mluvíme, je vnitřní. Ano, správně, Medicalat se odehrává uvnitř lidského těla.

Foto: Petr Špatenka

Ne každá jízda na sáňkách má takto šťastný konec pouze s hlavou ve sněhu.

Článek

Nečekejte ale nějaká superrealistická ztvárnění lidských vnitřností; už podle vizáže hlavní hrdinky - malé japonské dívenky v rozkošném úboru zdravotní sestry - a podle vzezření vašich nepřátel je jasné, že se jedná spíše o hru pro děti. Tomu ale bohužel neodpovídá obtížnost, která může být zvláště kvůli frekvenci výskytu protivníků. Na obrazovce se neustále něco děje a je docela složité si uhlídat zdravou kůži.

Ještě jedna drobnost, nežli nad hrou bude vynesen finální verdikt: je to snad poprvé, co pro střelbu v japonské hře můžete použít mezerník. Konečně. A nyní už ke slibovanému zhodnocení: Medicalat je tuctová střílečka, jakých všude najdeme do tuctu dvanáct a její drobná grafická vylepšení to nezachrání.

DOWNLOAD, homepage, 0.9 MB, 5/10

Reklama

Související články

HRA: Rope Mania - logika s lany

Po kratší odmlce se vrátíme k žánru, který není vhodné opomíjet, už jen proto, že jeho hraním se prý stáváme chytřejšími - ano, tušíte správně, jedná...

Výběr článků

Načítám