Hlavní obsah

HRA: Battle Tanks II - tankové bitvy

Novinky, Ondřej Pohl

Co takhle si zahrát na vojáky? Dnes můžete být jak řidiči tanků, tak i generálové, kteří to vše mají na povel.

Článek

V dnešní armádě už se s tanky a obrněnými vozidly moc nepočítá a pokud se o nich mluví, tak snad jen v souvislosti s nějakými nepříliš průhlednými státními zakázkami anebo v případě, že tato vozidla potřebují několik dní na to, aby po vlastní ose dorazila z Jižní Moravy do Prahy.

Proto pokud chcete vidět tyto obrovské stroje v akci, jak z nich stoupá černý kouř a víří oblaka prachu, pak vám nezbude nic jiného, než vyzkoušet nějakou tu počítačovou hru. A právě Battle Tanks jsou už podle názvu tím pravým ořechovým.

Navíc se jedná o velmi povedený mix akce a strategie, což se dneska jen tak nevidí. I když po právdě: strategická složka je potlačena a prakticky jen spočívá ve výběru tanku, který chcete řídit. Ostatní se pohybují automaticky řízení počítačem.

Na bitevní poli vypuká docela pěkný zmatek, protože tam proti sobě válčí celkem čtyři strany. Naštěstí jsou jejich tanky snadno rozpoznatelné díky citu autorů pro detaily. Ovládání sice není z nejlepších, chvíli bude trvat, než se z hlavy naučíte počítat balistickou křivku, ale podívaná je to hezká.

DOWNLOAD, homepage, 16 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Mu-cade - zůstat ve hře

Udržet se na svém místě bývá pro mnohé velmi obtížný úkol. Velice často se totiž stává, že do vás někdo žduchne zrovna ve chvíli, kdy to nejméně čekáte...

HRA: Bowling Evolution - vzhůru na kuželky!

Na počítači si můžete vyzkoušet kdejaký sport, nechybí mezi nimi ani v poslední době čím dál tím populárnější bowling. A můžete tak učinit dokonce zcela zdarma...

Výběr článků

Načítám