Hlavní obsah

HRA: Mu-cade - zůstat ve hře

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Udržet se na svém místě bývá pro mnohé velmi obtížný úkol. Velice často se totiž stává, že do vás někdo žduchne zrovna ve chvíli, kdy to nejméně čekáte a už se řítíte dolů.

Článek

A právě to je podstata dnešní hry. Jedná se o takovou typickou automatovou střílečku z dálného východu, kdy se na obrazovce míhá spousta barev v těch nejúchvatnějších efektech, až z toho oči přecházejí. Vy se ale nesmíte nechat unést a naopak pozorně sledovat, co se děje.

Ze všech stran přilétávají nepřátelé, takové roztodivné housenky, které se vás snaží vystrkat ven z hrací plochy, což znamená Game Over jako řemen. Musíte se tedy bránit a to nejlépe tak, že je rozstřílíte na cucky. Tím ovšem vzroste vaše délka (stejný princip jako legendární Snake) a stáváte se zranitelnějšími.

Nejčastěji ovšem k vašemu vypadnutí ze hry přispěje vaše chyba v ovládání hlavního hrdiny (těžko říct, jestli je to věc nebo živočich). K pilotáží je potřeba velká dávka citu a směrové klávesy se musejí jen tak šimrat.

I po tom všem se čas strávený v ringu bude počítat maximálně na desítky sekund. Stejně tak krátká bude i trvanlivost hry, ale že by to byly chvilky strávené špatně, se rozhodně říci nedá.

DOWNLOAD, homepage, 6.1 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: YOOLines - logika s kuličkami

Pokud nevyžadujete od hry zběsilou akci nebo potoky krve a stačí vám poklidné klikání myší proložené dlouhým a úporným přemýšlením, pak je pro vás dnešní...

HRA: Volley - jen si tak trochu pinknout

Léto je ještě daleko, ale už teď se do něj můžete přenést prostřednictvím simulace plážové odbíjené. Dva hráči, síť a balón - to vše stačí na hodiny kvalitní...

Výběr článků

Načítám