Hlavní obsah

Chrimas Bound - vánoční logika

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I ve druhý svátek vánoční je zde hra zdarma s vánoční tématikou. Po střílečce a plošinovce uděláme radost i příznivcům logických her. Chrismas Bound je klonem či skoro kopií jiné logické hry, ale v herním nedostatku, který kolem Vánoc panuje, může přijít vhod.

Foto: Jiří Smutný

Spitfire - maketa 1:1

Článek

Jediné, co je ve hře vánočního, je tradičně obtloustlý Santa, který cosi německy huláká, ignorujme ho ale a raději se podívejme na samotnou hru. V ní ovládáte malý létající balónek, jenž buďto stoupá nebo klesá a vy můžete směrovými klávesami ovlivnit jeho pohyb vpravo a vlevo.

Vedlejší role pak obsazují různobarevné kostky s odlišnými symboly. Kostka s kolečkem uprostřed přepíná barvu vašeho míčku, kostky bez označení musíte naopak všechny zničit, přičemž jste ale schopni učinit tak, pouze když máte stejnou barvu jako ony. No a pak jsou tady samozřejmě nebezpečné kostky s lebkami, které zase mohou zničit vás, ale opět platí nutnost mít stejnou barvu.

Pravidlu o barvách se vymyká hnědá, která má na míček vliv vždy, takže pozor na hnědé lebky. Dále tu jdou berušky, které požírají rostlinky a ještě pár jiných věcí, na jejichž funkci určitě přijdete sami.

Škoda jen, že Chrismas Bound nemá trochu víc vánoční atmosféry, ale i tak může přijít vhod k zabavení, a to nejenom o Vánocích.  

DOWNLOAD, 1 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Roulette Game - jako v kasinu

Ačkoli z médií o internetu slýcháme většinou ve spojení s pornem nebo hazardem, už dlouho jsem nenarazil na nějakou kvalitní hru simulující tuto neřest....

HRA: Light Driver 2 - jezdíme bezpečně

Automobilových simulací bývá mezi freewarovými hrami jako šafránu, a proto je třeba vzít za vděk i méně kvalitními. Light Driver je typicky reklamní hrou,...

Výběr článků

Načítám