Hlavní obsah

HRA: Pět vražedných démonů - zajímavá adventura

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Her tohoto žánru bývá v poslední době jako šafránu, takže potěší i taková spíše minihříčka, která nás zavede do světa vývojářů počítačových her.

Článek

Závan starých časů na vás dolehne jako smrdutý dech pouličního ožraly. Ručně kreslená grafika a klasické ovládání pomocí myši, se kterou hledáte místo kam kliknout a s čím ho dát dohromady.

Normálně mívají adventury složitý děj a zápletku složitější než špionážní romány, ale tentokráte tomu tak nebude. Jedná se totiž spíše jen o ukázku engine a demostraci jeho možností, která má ukrátit fanouškům čekání na další plnohodnotný díl.

Nejzábavnější je ovšem zápletka - tak originální prostředí jsme už dlouho neviděli. Zavítáme do centrály vývojářské firmy, kde se seznámíme s jejím osazenstvem, hlavně pak s Helgou, kterou byste za šéfovou rozhodně mít nechtěli.

A to je zhruba tak všechno - pouhé dvě obrazovky vyřeší fanoušci adventur za pět minut, i méně rozumem obdařeným nebude třeba více jak dvojnásobek. Pro sběratele adventur je to však hezký úlovek.

DOWNLOAD, homepage, 15 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Harrier Strike - s hlavou v nebesích

Otázka leteckých bitev je stále živá, neuplyne měsíc, abyste nemuseli zasednout do své supermoderní stíhačky a nevydali se do boje proti hrozivým hordám...

HRA: Blast Radius II - putování vesmírem

Po nějaké době tady opět máme něco z české dílny. Pokud se nenecháte odradit faktem, že se jedná o čistokrevnou vesmírnou střílečku, pak se můžete i dobře...

Výběr článků

Načítám