Hlavní obsah

HRA: Slam Soccer 2006 - parádní fotbal

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V době všeobecné fotbalové horečky nemůžeme jinak - povíme si proto dnes pár slov o velmi zdařeném fotbalovém simulátoru, který vám pomůže překlenout dlouhé pauzy mezi utkáními. Nelíbí se vám výkony českých fotbalistů? Ukažte jim, jak na to!

Článek

Rozhodně se nejedná o nějakou lacinou dvourozměrnou náhražku. I když do takových her ze série FIFA má ještě pořád daleko a to i několik let nazad, mezi tím, co si můžete pořídit legálně a zdarma, rozhodně vyniká.

Třeba už jen díky množství nastavení, kterými se můžete až do sytosti proklikávat, než začnete hrát. Krom výběru týmu si můžete zvolit i prostředí, počasí, povahu rozhodčího nebo také rychlost toku času. Nabídka je opravdu bohatá a zahrnuje jak prvotřídní stadiony, na nichž se teď hraje mistrovství světa, ale i různé podivné plácky někde na dvoře se dvěma popelnicemi místo branky.

V těchto dnech ale nejatraktivnější nabídkou z herního menu bude zcela jistě možnost sehrát si své vlastní mistrovství. Týmy už jsou rozlosovány do skupin stejně jako ve skutečnosti, stačí si vybrat ten svůj a pustit se s ním do bojů. Jedinou vadou na kráse jsou pak zkomolená jména, stejně jako u všech nelicencovaných her. I když zde si autoři dali s komolením takovou práci, že se mnohdy dosti nasmějete.

Grafika, jak už bylo naznačováno, v porovnání s komerčními tituly poněkud pokulhává a vše je maskováno karikováním postav hráčů, stejně tak jako jejich jmen. Na druhou stranu samotné hraní odpovídá realitě celkem slušně (v rámci možností) stejně tak jako zásahy rozhodčího, komentář (pouze v angličtině, němčině nebo francouzštině) nebo reakce publika.

I normálně by Slam Soccer 2006 dostal takto vysoké ohodnocení a pokud jste do fotbalu blázni, klidně si přičtěte ještě jeden bod navrch.

DOWNLOAD, homepage, 93 MB, 9/10

Reklama

Související články

HRA: Mr. Pratt 2 - pohodová plošinovka

Představte si, že se jako vysloužilý učitel chemie probudíte ve svém obrovském domě, který je najednou obsazen milióny nestvůr. Dobré, ne?

Výběr článků

Načítám