Hlavní obsah

HRA: Cannon - protiletadlová obrana

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V následující předělávce z herních automatů se přesvědčíme, že ubránit město před sprškou bomb z letadel není nic jednoduchého.

Článek

Her s podobným námětem existuje nespočet, nejspíš právě proto, že jejich společným jmenovatelem je jednoduchost. Za jejich společného otce můžeme považovat legendární Space Invaders, i když dnešní zmiňovaná hra se jim podobá opravdu jen vzdáleně.

Základem všeho je kanón, který jezdí po spodní hraně obrazovky sem a tam a vy se s ním snažíte sestřelit padající bomby, které jsou od sebe barevně odlišeny. To proto, že je za každou jiný počet bodů v závislosti na tom, jaké působí poškození. To když přesáhne určitou mez, hra končí.

Máte však možnost sbírat různé bonusy, mezi něž patří i lékárničky, nebo třeba vylepšení vaší zbraně. To je ostatně naprosto nezbytné, protože se základní variantou jen horko těžko stihnete eliminovat vše, co se na vás z oblohy řítí, a nedosáhnete tak příliš uspokojivého výsledku. O ten se s námi pak můžete podělit v diskusi pod článkem. 

DOWNLOAD, homepage, 9.5 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Cubed - kostičková logika

Milovníci logických her, kteří si chtějí pořádně zapřemýšlet, nechť zbystří svoji pozornost. Dočtou se dnes totiž o něčem, co je na pěkně dlouho zaměstná.

HRA: Mist Monster Attacks - boj za čistotu

Nebaví vás už ty nudné plošinovky, při nichž jen střílíte po mimozemšťanech? Pak vyzkoušejte tu dnešní, v níž budete čistit město, ovšem od odpadků a jiného...

HRA: Overgod - automatová střílečka

Rádi byste něco jednoduchého nenáročného, jen tak na odreagování? Tak pro vás tady mám kosmickou střílečku, která na vás žádné velké nároky klást nebude.

Výběr článků

Načítám