Hlavní obsah

HRA: Mist Monster Attacks - boj za čistotu

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nebaví vás už ty nudné plošinovky, při nichž jen střílíte po mimozemšťanech? Pak vyzkoušejte tu dnešní, v níž budete čistit město, ovšem od odpadků a jiného nepořádku.

Článek

U některých německých freeware her nejde přehlédnout jejich jasné výchovné působení. Už nás poučovaly o antikoncepci nebo škodlivosti kouření, teď přišla na řadu i starost o životní prostředí.

Ocitáte se tak v roli jakéhosi zametače ulic (můžete si vybrat i hlavní hrdinku) s nímž je nutné zbavit úroveň neřádu. Zprvu je to jednoduché - smetí seberete tak, že přes něj přejdete a zbavíte se ho chůzí kolem odpadkového koše. Za každý takto uklizený odpadek dostanete jeden náboj do vaši speciální laserové zbraně, se kterou pak musíte zničit všechny takové ty kusy zeleného slizu s jedním okem, to asi aby to nebyla taková nuda.

V dalších úrovních už to ovšem není tak jednoduché, protože vám přibude jedna nadmíru důležitá povinnost a tou je třídění odpadu. Láhve tedy musíte umístit jinam, nežli plasty - vše najdete pečlivě zdokumentované v nápovědě. Čekají na vás dokonce dvě mezihry, v jedné budete muset odpad třídit pod časovým tlakem, v druhé se zase dozvíte, jak je nutné plastovou láhev před vyhozením sešlápnout.  

DOWNLOAD, homepage, 10 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Maffays BikeFlyter - motorka a mouchy

Víte, jak poznáte veselého motorkáře? Má úsměv jako klaviaturu - bílé zuby se střídají s černými mouchami. A aby tomu tak nebylo, je cílem dnešní minihry.

HRA: Special Force - 3D střílečka

Akce viděné z pohledu hlavního hrdiny bývají mezi hrami vždy žádaným artiklem, a proto je stojí za to prozkoumat trochu blíže. Dnes tu máme jednu se slibným...

HRA: Super Squirrel - veverka zabiják

Ačkoli jsou zvířata celkem často hlavními hrdiny nejrůznějších her, troufám si tvrdit, že veverku jsme tady ještě neměli. Dnes máme to možnost napravit v jedné...

Výběr článků

Načítám