Hlavní obsah

V obchodech za peníze, na internetu zadarmo. Hru The Sims 4 je možné stahovat bezplatně

Novinky, lez

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi zajímavou akci si připravil herní dům Electronic Arts, populární hru The Sims 4 rozdává zadarmo. Titul, který se stále prodává v obchodech za 500 Kč, mohou však případní zájemci získat bez zaplacení jediné koruny jen do středečního večera.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry The Sims 4

Článek

V pořadí čtvrté pokračování oblíbeného simulátoru běžného života přišlo na pulty obchodů už v roce 2014, nicméně mezi hráči se těší stále popularitě. Sluší se podotknout, že ta pozvolna klesá – jednoduše proto, že celá řada hráčů dosáhla v titulu už všeho, co chtěla a otevřený svět je dále neláká.

Přivést k oblíbeným simíkům další hráče se snaží Electronic Arts právě prostřednictvím speciální akce. Titul získají všichni uživatelé, kteří jsou registrováni ve službě Origin – to je pochopitelně možné také zadarmo.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry The Sims 4

Jedinou podmínkou je navštívit stránky hry a kliknout na tlačítko „Získat hru“ („Get it Free“). Titul se následně automaticky uloží do knihovny hráče a ten jej může využívat bez jakéhokoliv omezení, a to bez nadsázky až do konce života.

Electronic Arts samozřejmě z toho bude těžit také, a nebavíme se přitom pouze o vyšším zájmu ze strany hráčů. Už v roce 2014 jsme totiž v podrobné recenzi tohoto titulu konstatovali, že je osekaný až na samotný základ. Hru je tedy možné hrát bez zaplacení byť jen jediné koruny, pokud ale hráči budou chtít využít všechny funkce, musí dokoupit další herní balíčky – a ty mohou vyjít dohromady klidně i na několik tisíc korun.

Více se o tomto titulu, který je určen pro hráče starší 12 let, dozvíte v našem dřívějším článku. The Sims 4 můžete zadarmo získat až do středy do 19:00 zde.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry The Sims 4

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám