Hlavní obsah

Jako ze staré školy. Hra na hrdiny v titulu Warhammer: Chaosbane

Novinky, lez

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už za dva týdny vyjde dlouho očekávané hrdinské fantasy Warhammer: Chaosbane. Očekávání od tohoto titulu jsou opravdu velká, neboť tvůrci čerpali inspiraci z předních her tohoto žánru, jako jsou Diablo 3 či Grim Dawn. Výsledkem je titul jako ze staré školy.

Upoutávka na hrdinské fantasy Warhammer: ChaosbaneVideo: archív tvůrců

 
Článek

Warhammer: Chaosbane spadá do žánru hack’n’slash, což jsou tituly, u kterých je hlavní náplní boj. Přestože grafika i jednotlivé mechanizmy vypadají jako ze staré školy, od tradičních titulů se novinka odlišuje dynamickou hratelností se spoustou možností úprav.

Jde o vůbec hack’n’slash titul zasazený do fantasy světa Warhammeru s příběhem, který napsal oficiální spisovatel pro GamesWorkshop Mike Lee. Doprovází jej mimochodem soundtrack od skladatele Chance Thomase, který složil také písně pro titul The Lord of the Rings Online.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Warhammer: Chaosbane

Hra nabídne čtyři odlišné charaktery, z nichž každý má jiný herní styl, schopnosti a konkrétní možnosti úprav. Bestiář nabídne přes 70 příšer, které všechny slouží bohům Chaosu a hned několik jedinečných bossů.

Hrát je přitom možné sólo či až ve čtyřech hráčích lokálně nebo on-line. Rozhraní a třídy doplňkových postav jsou kompletně navržené pro kooperaci. Kromě příběhového režimu a režimu s lovem bossů se nekonečné množství různých sklepení, žalářů a týdenních výzev postará o ještě intenzivnější herní zážitek.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Warhammer: Chaosbane

Tvůrci navíc slibují, že když hráči celý titul dohrají, mohou jej spustit znovu a jistě objeví hromadu nového obsahu, který předtím nebyl k dispozici – stačí si vybrat jiný herní charakter. Warhammer: Chaosbane, který bude k dispozici pro PC i televizní konzole, by tak měl hráče bavit dlouhé desítky hodin.

Prodej odstartuje 29. května, tedy o pár dní později, než se původně předpokládalo. Verze pro PC vyjde případné zájemce na 1399 Kč, za variantu pro Xbox One a PlayStation 4 pak zaplatí 1799 korun.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Warhammer: Chaosbane

Může se Vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám