Hlavní obsah

Crash Bandicoot je nejprodávanější hrou v Británii. Už pošesté

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pošesté v řadě se titul Crash Bandicoot N. Sane Trilogy umístil v samotném čele žebříčku nejprodávanějších her v Británii. Tato rok stará hra předčila i takové tituly, jako jsou LEGO: The Incredibles či Mario Kart 8 Deluxe.

Upoutávka na hru Crash Bandicoot N. Sane TrilogyVideo: Archív tvůrců

 
Článek

Už v červenci se Crash Bandicoot N. Sane Trilogy stal nejpopulárnějším titulem v globálním měřítku a prodejní čísla z Británie pouze dokazují, že tento trend rozhodně neopadává. [celá zpráva]

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy

Tak velké popularitě se tato hra těší především díky tomu, že tvůrci fanoušky velmi dlouho napínali. Před rokem byl totiž Crash Bandicoot dostupný výhradně pro televizní konzole PlayStation, až na konci letošního června šla do prodeje verze určená pro PC, Xbox a Switch.

Crash Bandicoot je akční plošinovka, která odkazuje na stejnojmennou trilogii určenou pro první PlayStation. Hráč v tomto titulu sbírá jablka, útočnými otočkami zneškodňuje nepřátele a většinu času řeší skákací úrovně. Samozřejmě nechybí klouzající úrovně na ledu či jízdy na motorce a divočákovi.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy

Během těchto všech úrovní se střídají úhly kamery. Chvilku Crash pobíhá pouze ve dvou rozměrech, jindy zase utíká proti kameře. Většinou má ale kameru posazenou za svými zády. Samozřejmě se vrací hlavní protivník Doktor Neo Cortex, stejně jako pomocník Crashe – Aku Aku. Nechybí ani sestra Coco, za kterou lze nyní odehrát všechny tři díly, a nikoli pouze ten třetí.

Přehled pěti prodejně nejúspěšnějších titulů v Británii za uplynulý týden naleznete v tabulce níže. Za pozornost stojí mimochodem také hra Grand Theft Auto 5, která se v žebříčku nejprodávanějších titulů umisťuje pravidelně již čtyři roky. [celá zpráva]

Trailer ke hře GTA VVideo: Rockstar Games

Pět nejprodávanějších her v Británii
1. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
2. LEGO: The Incredibles
3. Mario Kart 8 Deluxe
4. The Crew 2
5. Grand Theft Auto 5

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám