Hlavní obsah

E3: FIFA 19 přinese Ligu mistrů, Battlefield se ukázal v plné síle

Novinky, lez

O víkendu odstartoval největší herní svátek roku, konference E3. Jako první ukázala novinky společnost EA, vsadila přitom na osvědčené sportovní tituly, kdy hlavní roli hrál fotbalový simulátor FIFA 19. K vidění nicméně byla celá řada dalších zajímavých her.

Trailer na FIFU 19Video: EA

 
Článek

Patrně největší ovace si vysloužilo oznámení nového pokračování FIFA 19. To totiž nově nabídne Ligu mistrů, zástupcům z EA se totiž konečně podařilo dohodnout rozšíření licence. Chybět nebude ani Světový pohár, k dispozici bude na všechny platformy kromě konzole Switch od Nintenda.

Ze sportovních titulů se dále ukázaly nové ročníky basketbalového simulátoru NBA Live a amerického fotbalu Madden NFL.

Foto: archív tvůrců

FIFA 19

NBA Live 19

Madden NFL 19

Vedle sportovních her se fanoušci dočkali také první ukázky z očekávaného titulu Battlefield V. Ten přinese battle royale mód a půjde o graficky velmi zdařilou akci kladoucí důraz na multiplayerový režim.

Battlefield V

Dočkali se také fanoušci ságy Star Wars. Tvůrci ale byli opět velmi tajemní, víme tak jen to, že se novinka jmenuje Jedi: Fallen Order a že se odehrává v dobách temna, kdy rytíři řádu Jedi byli lovení bez nadsázky jako divá zvěř. Bohužel ze samotné hry jsme neviděli ani obrázek.

Do Battlefront II nicméně zamíří nový obsah z válek klonů a další postavy i mapy.

Zacíleno na nejmenší

Pokračování se dočká také dětská hříčka Unravel Two. Tato roztomilá hopsačka ve druhém dějství nabídne týmovou kooperaci, což bude doplnění klasického singleplayeru.

Titul Sea of Solitude nebyl žádným tajemstvím už před tiskovkou EA, nicméně doposud jsme toho o něm příliš nevěděli. Půjde o adventuru, za kterou stojí německé studio Jo-Mei, v níž bude hrát hlavní roli samota a emoce obecně. Vydání je naplánována na začátek příštího roku.

Foto: archív tvůrců

Unravel Two

Sea of Solitude

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám