Hlavní obsah

E3 2017: EA vykopla míč s osvědčenou řadou her a dvěma novinkami

Novinky, David Ryneš

V Los Angeles opět řádí herní veletrh E3, na kterém se budou vydavatelé předhánět v získání co největšího počtu hráčů na další herní sezónu. Jako první měla konferenci firma Electronic Arts, která oznámila nejen své tradiční sportovní tituly, ale také dvě novinky.

Upoutávka na hru AnthemVideo: Anthem Game

 
Článek

Není rok, kdy by se fanoušci sportovních titulů od EA nedočkali dalšího dílu fotbalové FIFA, amerického fotbalu Madden či nového NBA. Ty samozřejmě vyjdou i letos a opět o něco propracovanější.

Upoutávka na hru FIFA 18Video: EA SPORTS FIFA

Upoutávka na hru Madden 18Video: EA SPORTS

Fanoušci ledového ostří nemusí smutnit, protože stejně jako je jisté, že ráno vyjde slunce, tak i letos vyjde nový ročník hokejového NHL. Ten se však v plné parádě ukáže až ke konci června na slavnostních cenách NHL.

Mimo tyto klasické tituly představil hráčům vydavatelský dům EA blíže i nový díl závodů Need for Speed s podtitulem Payback. Ten se očividně silně inspiroval posledními dějstvími akční filmové série Rychle a Zběsile, a proto by mohl mile překvapit.

Upoutávka na hru Need for Speed: PaybackVideo: Need for Speed

Dále hráči dostali ukázku nové hry, kterou chystají vývojáři z Bioware, zvané Anthem. Tu ale blíže představí až na konferenci Microsoftu. Následně přišel na řadu nový Battlefront ze světa Hvězdných válek. Bohužel zde nebyla prezentace příběhové kampaně, ale pouze zápas z režimu pro více hráčů.

Upoutávka na hru Star Wars Battlefront 2Video: EA Star Wars

Jako příjemné překvapení bylo oznámení titulu A Way Out, za kterým stojí studio Hazelight. Tito vývojáři mají po skvělém titulu Brothers: A Tale of Two Sons perfektní zkušenosti s kooperačním režimem. Tentokrát se ve A Way Out ale budou muset spojit dva hráči přímo na pohovce a za vzájemné pomoci společně utéci z vězení.

Upoutávka na hru A Way OutVideo: Electronic Arts

Když se to vezme kolem a kolem, byla konference EA nezáživná. Hráči doufali v ukázku nové hry ze světa Hvězdných válek, za kterou stojí Amy Henningová, scenáristka série Uncharted. Té se však nedočkali.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Anthem

Reklama

Výběr článků

Načítám