Hlavní obsah

Očekávaná hra The Last Guardian se opozdí. Vánoce ale stihne

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

The Last Guardian je jednou z nejočekávanějších her letošního roku. Na pultech obchodů se podle původních plánů tvůrců měla objevit už nadcházející měsíc. Nakonec se ale výrazně opozdí, vývojáři však slibují, že vydání před Vánocemi stihnou.

Upoutávka na hru The Last GuardianVideo: gen Design

 
Článek

Původně se měl The Last Guardian začít prodávat 25. října, nakonec se však na pultech obchodů objeví až v prosinci. Konkrétně 6. prosince v USA a 7. prosince v Evropě.

Za zpoždění se tvůrci hráčům omluvili. Zároveň uvedli, že důvodem odsunutí prodeje je příliš mnoho chyb, na které narazili během závěrečné fáze vývoje.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry The Last Guardian

Titul The Last Guardian je bez nadsázky nejočekávanější hrou roku. Aby také ne, když si na jeho vydání museli hráči počkat dlouhých devět let. Aby vývojáři hráče ještě více navnadili, nechávají si přesný děj titulu jen pro sebe.

Z hratelné ukázky už ale víme, že ústřední postavu si zahraje malý potetovaný chlapec, který bude muset zdolávat všechny nástrahy tajemného světa. Na prozkoumávání ruin nicméně nebude sám. Skamarádí se totiž s opeřeným monstrem.

To sice může na první pohled vypadat hrůzostrašně, ve skutečnosti bude ale chlapce neustále bránit před nepřáteli i pastmi. Ve hře se totiž kromě obrněných rytířů budou muset hráči vypořádat také s různými nástrahami, jako jsou padající mosty či hroutící se věže.

The Last Guardian vyjde exkluzivně pro televizní konzoli PlayStation 4, respektive pro verze 4 Slim a 4 Pro.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry The Last Guardian

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám