Hlavní obsah

O2 vyřešilo problém s připojením Xboxu One přes pevnou linku

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po několika týdnech se společnosti O2 podařilo vyřešit problém, kvůli kterému nemohli majitelé televizních konzolí Xbox One v sítích tohoto operátora hrát některé hry on-line a využívat sociální funkce. Novinkám to potvrdil mluvčí O2 Martin Žabka.

Foto: Právo

Ilustrační foto

Článek

„Problém, který se vyskytl u některých her na Xbox One, byl vyřešen a naši zákazníci tak mohou plně využívat výhod xDSL od O2,“ podotkl na dotaz Novinek Žabka.

Co přesně způsobilo nekompatibilitu televizní konzole od Microsoftu, na kterou si zákazníci stěžovali na facebookové stránce operátora už od poloviny září, neuvedl. V sítích Vodafonu a T-Mobilu problémy majitelé Xboxu One nezaznamenali.

Foto: Microsoft

Xbox One s novým Kinectem

Novinky.cz o problémech s připojením Xboxu One informovaly ve čtvrtek. [celá zpráva]

Microsoft začal konkurenta Sony PlayStationu 4 oficiálně prodávat v Česku na začátku září. Xbox One se snaží zbavit nálepky ryze herní konzole a v domácnosti dovede nahradit více zařízení najednou. Microsoft chce díky tomu oslovit širší spektrum zákazníků. U televizoru může Xbox One sloužit také jako multimediální centrum, které částečně nahradí i některé funkce počítačů a tabletů. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám