Hlavní obsah

Angry Birds: Star Wars – naštvaní ptáci se světelnými meči míří na televizní konzole

Novinky, ryn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Angry Birds jsou fenomén. Ovládli trh mobilních aplikací a teď to zkoušejí na televizních konzolích s legendárními Hvězdnými válkami. Novinka nese podtitul Star Wars a potkáte v ní řadu známých postav.

Ukázka ze hry Angry Birds: Star Wars

 
Článek

Cíl zůstává stejný. Zničit zlověstná prasata a překazit jim všechny plány. Tentokrát ve světě Hvězdných válek. Hráč si zahraje za slavné postavy z celé série, kdy každá z nich disponuje typickými speciálními schopnostmi.

Zajímavostí je i podpora interaktivního ovládání. Ptáky tak můžete ovládat u Xboxu díky pohybovému senzoru Kinect, u PlayStationu poslouží ovladače Move a u Wii U dotykový tablet.

Cena nepotěší

Konzolová verze nabízí nové úrovně i režimy pro více hráčů a čisté grafické zpracování v rozlišení Full HD. Diskutabilní je ale cena, která je proti mobilní verzi čtyřicetinásobně vyšší a mnoho nového obsahu nepřináší.

Angry Birds: Star Wars jsou dostupné pro osobní počítače, konzole staré generace Xbox 360 a PlayStation 3 i pro konzole nové generace PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Wii U.

HODNOCENÍ: 6/10

Reklama

Výběr článků

Načítám