Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Tibet Quest – náročná logika

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nenechejte se zmýlit líbivou grafikou a na první pohled známým herním systémem. Tento titul poněkud vyčnívá nad svou konkurenci, hlavně co se obtížnosti týče.

Článek

Hry od Gametou byly vždy dělány pro co nejširší okruh publika, a tak nikoho nepřekvapilo, když jste se celý herní systém naučili během pár minut a i samotné hraní vás příliš nezatěžovalo. Z toho důvodu také začaly hry brzy vypadat jedna jako druhá stále těžící z týchž oblíbených konceptů. Avšak než začala být tato situace neudržitelná, zdá se, že se blýská na lepší časy.

U této hry by se totiž po prvním zběžném pohledu dalo namítnout, že se jedná o starý známý systém „spoj tři stejné symboly“. Ano, to je sice pravda, ale jedná se pouze o základ. Spojováním symbolů je však pouze jedním malým kamínkem v mozaice. Celé si to musíte naplánovat tak, abyste umožnili hlavní hrdince projít bludištěm a přitom ji ochránili před nástrahami, které ji přitom čekají. Do toho všeho vás v těch nejnevhodnějších okamžicích čekají mezihry, na jejichž výsledku však také záleží váš výsledek.

Je tak zajímavé pozorovat, kam se hry od Gametopu pomalu vyvíjejí. Od jednoduchých hříček s líbivou grafikou ke komplexním titulům s neméně zdařilým vzhledem.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám