Hlavní obsah

Ochutnávka ze hry Alpha Protocol - v kůži zrazeného tajného agenta

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tým zkušených herních programátorů Obsidian Entertainment, který stojí za tituly jako je Star Wars Knights of old republic II, Fallout New Vegas, či Neverwinter Nights 2, nyní vydává novou hru s názvem Alpha Protocol. V ní se hráči vžijí do role tajného vládního agenta, který je po nezdařeném úkolu zrazen kolegy i státem.

Článek

Ústřední postavou celé hry je tajný agent CIA Michael Thorton, který právě dokončil tvrdý výcvik a je bez jakýchkoliv zkušeností a praxe vyslán na svoji první misi. Ta se za podivných okolností promění v katastrofu a Michael je ponechán pouze napospas jejím důsledkům.

Po nezdařené akci se ale k Michaelovi otočila agentura zády – nadřízení popřeli jeho existenci a stát ho začal stíhat za možný únik důvěrných informací, které nemohou být za jakýchkoliv okolností publikovány.

Aby si Michael očistil své jméno, musí odhalit, co se skrývá v pozadí celého spiknutí. Často kvůli tomu bude balancovat na tenké hraně zákona. A to ať už půjde o prodej citlivých informací, či sledování podezřelých lidí, kteří znají pozadí nezdařené mise.

Hra Alpha Protocol bude dostupná na přelomu března a dubna pro počítače i pro Xbox 360 a PlayStation 3. Některé obchody ale již nyní přijímají první předobjednávky. Za variantu pro PC zákazníci zaplatí přibližně 1 000 Kč, zatímco verze pro televizní konzole vyjde na 1 500 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám