Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Pacz – legendární pacman v novém kabátě

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žlutá koule nemilosrdně požírající vše, co se jí postaví do cesty, je jednou z ikon elektronické zábavy. Jak vypadají její nejnovější dobrodružství s četnými vylepšení, na to se podíváme právě teď.

Článek

Základní princip zůstal samozřejmě nezměněn, bez něj by nebyl Pacman Pacmanem. Takže na vás čeká zase nekonečné pobíhání po spletitých bludištích, kde budete muset vysbírat všechny kuličky a nenechat se při tom chytit monstry. Avšak na rozdíl od originální verze zde máte větší možnosti, jak se bránit. Můžete totiž pokládat výbušniny a nepřátelé tak poslat do věčných lovišť – ovšem pozor, abyste se do vlastní pasti nechytili sami.

Znatelného vylepšení doznala i oblast bonusů. Najdete jich zde mnohem víc než jen ten, který vám umožňuje stát se na chvíli z kořisti lovcem. Dále tu máme například neviditelnost, zvýšení rychlosti a některé další.

:. Pacz 

K hratelnosti přispívá taktéž proměnlivý design prostředí a zajímavé mezihry. Podtrženo a sečteno: tato předělávka originálnímu konceptu ostudu rozhodně neudělá, právě naopak.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám