Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Awesome Appetite – hladová panda

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavním hrdinou této hry je panda, pro niž je charakteristická nezměrná chuť k jídlu. Vašim úkolem tak bude nenechat ji vyhladovět. Na takovou nabídku přeci nemůžete říct ne.

Článek

Možná byste podle popisu čekali nějakou plošinovku, ale kdeže, máme před sebou hru spadající do velmi obsáhlé skupiny akčně-logických her. A je docela dobře možné, že jste se podobným konceptem už někdy setkali.

Jde zde o to, že můžete za pomocí kliknutí odebírat jednotlivé části zdi z konzerv. Musíte při tom ale dobře sledovat, která nich je největší (co se barvy a vzorku týče), aby byly vaše tahy co nejefektivnější. Máte jich totiž omezený počet a navíc ke všemu přibývají další a další konzervy. Jakmile dosáhnou stropu, vaše snažení končí a jste nuceni opakovat celou úroveň.

Oddálit stereotyp se snaží celkem tři různé bonusy, které se tu a tam za konzervami schovávají. Avšak ani to nestačí, aby hra zůstala ve vašem počítači déle jak několik odpolední. Tedy pakliže si neoblíbíte tu roztomilou pandu, co vás provází začátkem a koncem úrovně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám