Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Mr. Danger's Contest – zajímavá adventura

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přihlásili byste se do soutěže, kde vyhrává ten, kdo se jako první dotkne výstředního milionáře? Pokud ano, můžete si ji vyzkoušet v této netradičně pojaté adventuře.

Článek

Zápletka je trochu přitažená za vlasy, ale pořád je to lepší než „probudil jsem se v prázdném domě a nevím, kdo jsem“. Nudící se výstřední milionář sezve do své vily zájemce a oznámí jim, že komu se podaří poprvé se jej dotknout, vyhrává. Než se však stačíte nadít, jste zamčeni v temném sklepě.

A tady začíná klasická adventurní práce: sbírání předmětů, jejich kombinování, interakce s okolím a občas nějaký ten rozhovor. Tuto hru lze bez rozpaků zařadit mezi ty těžší – milovníci adventur budou nadšeni, ostatní lehce rozladěni.

Celá hru tak lze označit spíše jako bonbónek pro fajnšmekry než zábavu pro široké masy. Tomu ostatně odpovídá i poměrně zastaralá grafika, která jako by se snažila připomenout zlatou dobu tohoto žánru.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Mini Golf – pohodová zábava

Zpracování minigolfu existuje ve světě počítačových her nespočet. Některé z nich jsou méně kvalitní, ale tento kousek k nim rozhodně nepatří, a tak byste jej...

Výběr článků

Načítám